{

}


L'any 2010, abans d'obtenir la titulació de Disseny Gràfic, Jordi Serrano va fundar la discogràfica independent Domestica Records (Barcelona, 2010-2020). Durant els 10 anys d'activitat, el segell va atraure l'interès de mitjans especialitzats internacionals, així com galeries d'art i estudis de disseny que han exposat diversos dels discs publicats. No tot va ser el factor estètic; també el concepte gràfic, el packaging, els mètodes d'impressió manuals i la cura dels acabats van ajudar a definir una personalitat genuïna i, en paral·lel, aquest context li va permetre explorar i construir una identitat pròpia com a dissenyador, produint i experimentant amb les portades dels grups que més admira.

L'any 2019, Jordi Serrano va fundar l'estudi de disseny i marca personal Tisora Studio; Tisora evoca al treball realitzat amb les mans i a la importància del suport físic. Posa especial èmfasi en els sistemes d'impressió artesanals, el paper, el detall i li agrada trobar l'equilibri entre modernitat i tradició per aconseguir resultats únics i exclusius, gràcies a les tècniques d'impressió manuals que, alhora, són més sostenibles en comparació amb els sistemes automatitzats que s'utilitzen majoritàriament avui en dia.

El concepte de l'estudi neix de l'anhel de l'objecte tangible i genuí en un entorn predominantment digital, no des d'una perspectiva d'enfrontament, sinó de valor afegit respecte a les noves tendències, utilitzant llenguatges visuals del món contemporani per aplicar-los a diferents formats i usos, amb l'ull posat en textures i acabats de qualitat.

Som feliços treballant en:

· Desenvolupament de concepte
· Discs
· Disseny de marca
· Disseny editorial
· Disseny web
· Estratègia creativa
· Identitat visual
· Packaging
· Pòsters
· Publicacions impreses


/ /

Adreça TISORA STUDIO
Marati 5, Stuudio 406 (Põhjala tehas)
11713 Tallinn (Estònia)
10:00-18:00h.

Email: info@tisorastudio.com

Telèfon:
(ES) +34 661 401 993
(EE) +372 5479 0338

Segueix @tisorastudio